Tips voor deelname

Door Revenue Expo zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen bij jouw relaties wordt een breder publiek bereikt. En daar profiteert iedereen van! Om je op weg te helpen bij het uitnodigen van jouw relaties hieronder een aantal handige tips. Download ook onze whitepaper met tips voor jouw deelname.

1. Zet jouw deelname nog meer kracht bij door extra exposure

Wil je extra opvallen tussen je mede-exposanten? Maak dan gebruik van de verschillende sponsormogelijkheden. Een greep uit het aanbod: 

 • Presentatie in één van de themazalen
 • Flyeren op de beursvloer
 • Insert in beurstas
 • Borrel sponsoring
 • Koppel jouw naam aan een beursterras
 • Advertorial in de nieuwsbrief
 • Banner op de website
 • Partnermailing naar 9.000 adressen
 • Bekijk de sponsormogelijkheden 

Let op: Het aantal sponsormogelijkheden is beperkt, dus reageer snel!

2. Online uitnodigen 

Log in op de exposanten beheerpagina. Hier tref je een “Unieke url voor registratie”. Als je deze gebruikt in jouw online communicatie met potentiële bezoekers, worden de inschrijvingen binnen jouw account verzameld. Via de “waar in te loggen”-url kan je nagaan hoeveel inschrijvingen via jouw kanalen zijn binnengekomen. Hierdoor kun je niet alleen het effect van jouw effort meten, maar weet je ook alvast wie je op de beurs mag begroeten. Na afloop van de beurs heb je inzichtelijk wie van de ingeschreven personen daadwerkelijk op de beurs geweest zijn.  

3. Maak jouw aanwezigheid zo breed mogelijk kenbaar!      

 • Geef jouw aanwezigheid aan op LinkedIn    
 • Plaats de beschikbare banners van Revenue Expo op jouw website(s) (vergeet niet om deze te linken naar jouw unieke link welke je kan terugvinden in de back-office)    
 • Vergeet ook niet om jouw Twittercontacten te laten weten dat je erbij bent en wat je gaat laten zien tijdens de beurs. 

4. Bereid uw follow-up voor

Heb jij al een plan om alle contacten die jij tijdens de beurs verzameld op te volgen? Onderzoek heeft aangetoond dat de grootste irritatie van beursbezoekers het niet opvolgen van contacten is. Vaak komt dit door het ontbreken van een concreet plan bij exposanten om contacten tijdens de beurs te verzamelen, en deze vervolgens op te volgen na afloop van de beurs. 

Zorg dat dit jou niet overkomt! 
Plan hoe je op jouw stand gegevens van bezoekers verzameld en ze na afloop van de beurs van de juiste informatie voorziet.

5. Instrueer en motiveer je standbemanning

De personen die jouw stand bemannen zijn het visitekaartje van jouw organisatie. Het enthousiasme en de uitstraling is een belangrijke factor voor het slagen van jouw deelname. Instrueer ze daarom goed. Hoe wil je dat bezoekers benaderd worden? Welke vragen moeten ze stellen en welke informatie moeten ze overbrengen? 

Hulp nodig?
Uiteraard zijn wij je graag van dienst als je hulp wilt bij het uitnodigen van jouw contacten of wanneer je op zoek bent naar meer tekst en/of beeldmateriaal. Neem contact met ons op via: marketing@ogz.nl of tel: +31 (0)40 - 280 84 02.